SM DELGIVNINGSSERVICE HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

SM DELGIVNINGSSERVICE HANDELSBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där SM DELGIVNINGSSERVICE HANDELSBOLAG finns. I Lund så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. SM DELGIVNINGSSERVICE HANDELSBOLAG tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket SM DELGIVNINGSSERVICE HANDELSBOLAG har haft sedan 1994-01-01. SM DELGIVNINGSSERVICE HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SM DELGIVNINGSSERVICE HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Nils Holgerssons v. 12, 224 66, Lund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-305200.

Lund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

SM DELGIVNINGSSERVICE HANDELSBOLAG har idag 916773-7387 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för SM DELGIVNINGSSERVICE HANDELSBOLAG

Delgivningsverksamhet.

I SM DELGIVNINGSSERVICE HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Jan Allan Stefan som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Persson, Diana Susanne som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .