ITALINGUA HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916774-7568 är organisationsnummer för företaget ITALINGUA HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ITALINGUA HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lund som är den kommunen som ITALINGUA HANDELSBOLAG finns i.

ITALINGUA HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1993-02-16 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ITALINGUA HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

ITALINGUA HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Lund som också är .

Firmatecknare för ITALINGUA HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Vill ni komma i kontakt med ITALINGUA HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 046-2115237 eller genom brev på följande adress:
Spoleg. 8 B, 222 20, Lund

Konsultverksamhet om italien och italienska språ- ket samt läromedelsproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med ITALINGUA HANDELSBOLAG och det är Bardel, Camilla som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Sassola, Pierangelo som är född 1944 och har titeln Bolagsman,