Mäklarfirman i Lund Göran Runersten Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Lund och Mäklarfirman i Lund Göran Runersten Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mäklarfirman i Lund Göran Runersten Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Mäklarfirman i Lund Göran Runersten Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Mäklarfirman i Lund Göran Runersten Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1994-10-19. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mäklarfirman i Lund Göran Runersten Kommanditbolag ska trivas.

Mäklarfirman i Lund Göran Runersten Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fastighetsmäklar- och förlagsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mäklarfirman i Lund Göran Runersten Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Mäklarfirman i Lund Göran Runersten Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Mäklarfirman i Lund Göran Runersten Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-2111785.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Mäklarfirman i Lund Göran Runersten Kommanditbolag är Runersten, Bertil Göran som är född 1948 och har titeln Komplementär, Runersten, Birgitta Ericsdotter som är född 1949 och har titeln Kommanditdelägare, .

Mäklarfirman i Lund Göran Runersten Kommanditbolag har 969608-0192 som sitt organisationsnummer.