J. Strindberg Lundensis-Fertililund Kommanditbolag

Skåne län

Information

J. Strindberg Lundensis-Fertililund Kommanditbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där J. Strindberg Lundensis-Fertililund Kommanditbolag finns. I Lund så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. J. Strindberg Lundensis-Fertililund Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har ej F-skatt. J. Strindberg Lundensis-Fertililund Kommanditbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till J. Strindberg Lundensis-Fertililund Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till HELGEANDSGATAN 20 B, 223 54, Lund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-139100.

Lund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

J. Strindberg Lundensis-Fertililund Kommanditbolag har idag 969641-9036 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -komplementären är den som för stunden ansvarar för J. Strindberg Lundensis-Fertililund Kommanditbolag

Chefsutbildning och personalutveckling. Utbildningar, kurser och konsultverksamhet inom det psykosociala verksamhetsområdet såsom, psykoterapi och rehabilitering. Inköp och försäljning av studie- och utbildningsmaterial. Förmedling och uthyrning av kurslokaler. Sjukdomsprevention och friskvård. Inköp och försäljning av hälsokostprodukter.

I J. Strindberg Lundensis-Fertililund Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strindberg, Pia Margareta Kristina J som är född 1951 och har titeln Komplementär, Strindberg, Carl Henrik Peter som är född 1977 och har titeln Kommanditdelägare, .