Fastighetsmäklaren, Margareta Jönsson Handelsbolag

Skåne län

Information

Fastighetsmäklaren, Margareta Jönsson Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som Fastighetsmäklaren, Margareta Jönsson Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Fastighetsmäklaren, Margareta Jönsson Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Fastighetsmäklaren, Margareta Jönsson Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-12-22. Men sedan 1998-01-01 så har Fastighetsmäklaren, Margareta Jönsson Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mantalskroken 8, 226 47, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fastighetsmäklaren, Margareta Jönsson Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-152850.

Lund arbetar för att verksamheter som Fastighetsmäklaren, Margareta Jönsson Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Fastighetsmäklaren, Margareta Jönsson Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Fastighetsmäkleri.

Firmatecknare för Fastighetsmäklaren, Margareta Jönsson Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Margareta Jönsson ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fastighetsmäklaren, Margareta Jönsson Handelsbolag och det är följande personer, Jönsson, Knut Arne som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Jönsson, Marianne Margareta som är född 1942 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Fastighetsmäklaren, Margareta Jönsson Handelsbolag är 969646-2416.