Lundial Handelsbolag

Skåne län

Information

969670-8453 är organisationsnummer för verksamheten Lundial Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lundial Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lund som är den kommunen som Lundial Handelsbolag finns i.

Lundial Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-07-26 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lundial Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-09.

Lundial Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Lund som också är .

Firmatecknare för Lundial Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Lundial Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 046-151931 eller genom brev på följande adress:
Knut Wicksells v. 17, 224 66, Lund

Konsultverksamhet inom medicin och medicinsk teknik.

Det finns olika personer som har en koppling med Lundial Handelsbolag och det är Kurkus, Jan som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Wojtulewicz-Kurkus, Jadwiga som är född 1941 och har titeln Bolagsman,