moritzform Handelsbolag

Skåne län

Information

969683-0901 är organisationsnummer för bolaget moritzform Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som moritzform Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lund som är den kommunen som moritzform Handelsbolag finns i.

moritzform Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-01-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för moritzform Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-21.

moritzform Handelsbolag är och det finns flera bolag i Lund som också är .

Firmatecknare för moritzform Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med moritzform Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 046-2112277 eller genom brev på följande adress:
S. Esplanaden 12, 223 54, Lund

Produktdesign, konsthantverk, konstnärlig verksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med moritzform Handelsbolag och det är Moritz, Eva Maria som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Moritz, Johan Peter som är född 1964 och har titeln Bolagsman,