Blue, Berry & Hill Kommanditbolag

Skåne län

Information

I Lund finns det ett Kommanditbolag som heter Blue, Berry & Hill Kommanditbolag. Det finns flera företag som liknar Blue, Berry & Hill Kommanditbolag i Skåne län. Lund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Blue, Berry & Hill Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-11-14 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2002-02-27 så har Blue, Berry & Hill Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2002-11-14 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Blue, Berry & Hill Kommanditbolag och det finns fler företag som är det i Lund.

Vill man komma i kontakt med Blue, Berry & Hill Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till S:t Anneg. 4, 223 50, Lund. Vi ni istället prata med Blue, Berry & Hill Kommanditbolag så kan ni göra det på 070-8230296.

Bolaget skall direkt eller indirekt via dotter- eller intressebolag bedriva forskning, utbildning och konsultverksamhet rörande management, stratergi, orgnanisation, ledningsgrupper, affärs- och ledarutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Blue, Berry & Hill AB som är född och har titeln Komplementär, Lars Arkander Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, P.A.A.C. ORGANISATIONSKONSULT HANDELSBOLAG som är född och har titeln Kommanditdelägare, Stein Kleppestö AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas ensam av -komplementären .

Blue, Berry & Hill Kommanditbolag har 969683-9787 som sitt organisationsnummer.