Sleepner Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lund och Sleepner Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Sleepner Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Sleepner Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Sleepner Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-09-01. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sleepner Handelsbolag ska trivas.

Sleepner Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-25. I Lund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Hippologisk- och medicinsk konsultverksamhet inkluderande undervisning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sleepner Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-25.

Idag är Sleepner Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Sleepner Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3779834.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Sleepner Handelsbolag är Westrin, Eva Annicka som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Westrin, Per som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .

Sleepner Handelsbolag har 969695-7241 som sitt organisationsnummer.