Travel Nordic Technology Handelsbolag

Skåne län

Information

Travel Nordic Technology Handelsbolag är en verksamhet som finns i Lund. I Travel Nordic Technology Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bimoseto, Kiki som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Burgman, Jan-Eric Lennart som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Travel Nordic Technology Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Travel Nordic Technology Handelsbolag på telefon 046-126838.

Bolaget ska tillhandahålla distribuerade systemlösningar, destination management samt konsultation inom hotell och turistbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Travel Nordic Technology Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Travel Nordic Technology Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Travel Nordic Technology Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-04-28 och Travel Nordic Technology Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-04-28.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Travel Nordic Technology Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Travel Nordic Technology Handelsbolag har 969700-5966 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.