Lundabygdens Psykoterapimottagning Kommanditbolag

Skåne län

Information

Arbete med psykoterapi samt undervisning inom detta.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lundabygdens Psykoterapimottagning Kommanditbolag vars verksamheterstyp är Kommanditbolag.

I Lund så är Lundabygdens Psykoterapimottagning Kommanditbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 2004-09-06 så skapades Lundabygdens Psykoterapimottagning Kommanditbolag och verksamheten är har F-skattsedel Lundabygdens Psykoterapimottagning Kommanditbolag har haft det sedan 2004-09-23.

Lundabygdens Psykoterapimottagning Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-23

969703-7092 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lund.

Just nu är Lundabygdens Psykoterapimottagning Kommanditbolag och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Lundabygdens Psykoterapimottagning Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lundabygdens Psykoterapimottagning Kommanditbolag är Oldby, Maj-Lis som är född 1949 och har titeln Komplementär, Oldby, Carl Gustaf som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare, .