Attotech handelsbolag

Skåne län

Information

Attotech handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som Attotech handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Attotech handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-01-04.

Attotech handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-12-04. Men sedan 2007-01-04 så har Attotech handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Slåtterv. 9 D, 227 38, Lund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Attotech handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-2111007.

Lund arbetar för att verksamheter som Attotech handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Attotech handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Designa, tillverka och sälja en putsad ventil som portionerar in gas i en vakuumkammare. Produkten är användbar för forskargrupper, kemi och fysik.

Firmatecknare för Attotech handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Attotech handelsbolag och det är följande personer, Mansten, Karl Erik Daniel som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Ruchon, Thierry Yann som är född 1976 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Attotech handelsbolag är 969723-2537.