False Monitor Productions Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lund och False Monitor Productions Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och False Monitor Productions Handelsbolag är ett av dem. Statusen för False Monitor Productions Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

False Monitor Productions Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-02-06. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lund där bolaget finns i jobbar för att bolag som False Monitor Productions Handelsbolag ska trivas.

False Monitor Productions Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-12. I Lund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Mediakonsult med inriktning mot produktion och distribution av musik, video och bild. Handel med aktier och värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att False Monitor Productions Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-19.

Idag är False Monitor Productions Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med False Monitor Productions Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3640001.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med False Monitor Productions Handelsbolag är Dibell, Anna Kristin som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Sellberg, Ulf Göran som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .

False Monitor Productions Handelsbolag har 969724-5299 som sitt organisationsnummer.