Fogtätning Syd Kommanditbolag

Skåne län

Information

969728-6517 är organisationsnummer för företaget Fogtätning Syd Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fogtätning Syd Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Lund som är den kommunen som Fogtätning Syd Kommanditbolag finns i.

Fogtätning Syd Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2007-08-02 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fogtätning Syd Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-06.

Fogtätning Syd Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Lund som också är .

Firmatecknare för Fogtätning Syd Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med Fogtätning Syd Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 046-200189 eller genom brev på följande adress:
Salviav. 31, 237 37, Bjärred

Mjukfogning inom byggbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Fogtätning Syd Kommanditbolag och det är Fors, Kjell Jörgen som är född 1972 och har titeln Komplementär,