Toresson & Danerhall Consulting Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lund och Toresson & Danerhall Consulting Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Toresson & Danerhall Consulting Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Toresson & Danerhall Consulting Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Toresson & Danerhall Consulting Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-08-22. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lund där företaget finns i jobbar för att företag som Toresson & Danerhall Consulting Handelsbolag ska trivas.

Toresson & Danerhall Consulting Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-23. I Lund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Hjälpa mindre företag med löpande bokföring, bokslut, deklara- tioner och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Toresson & Danerhall Consulting Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-23.

Idag är Toresson & Danerhall Consulting Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Toresson & Danerhall Consulting Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5558831.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Toresson & Danerhall Consulting Handelsbolag är Danerhall, Jens Torbjörn som är född 1986 och har titeln Bolagsman, Toresson, Carl Eric Alexander som är född 1984 och har titeln Bolagsman, .

Toresson & Danerhall Consulting Handelsbolag har 969728-9222 som sitt organisationsnummer.