HIJ Consulting Handelsbolag

Skåne län

Information

HIJ Consulting Handelsbolag är en verksamhet som finns i Lund. I HIJ Consulting Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Hans-Börje som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Jansson, Irene Margareta Anita som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med HIJ Consulting Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå HIJ Consulting Handelsbolag på telefon 046-2401531.

Tjänsteföretag med 3 inriktingar: 1) Psykologi (utredningar, terapi, krisbearbetning, utbildning) 2) Ekologi biologi (forskning och utveckling, utredning ar, utbildning) 3) Fotografisk verksamhet. Företaget kommer att ha en internationell inriktning, med verksamhet i framför allt Sverige, EU och USA.

Idag är HIJ Consulting Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

HIJ Consulting Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

HIJ Consulting Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-02-21 och HIJ Consulting Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-02-21.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HIJ Consulting Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

HIJ Consulting Handelsbolag har 969731-8179 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.