SANDBY MÖBEL- O SNICKERIVERKSTAD, KURT KRISTENSSON

Skåne län

Information

SANDBY MÖBEL- O SNICKERIVERKSTAD, KURT KRISTENSSON hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där SANDBY MÖBEL- O SNICKERIVERKSTAD, KURT KRISTENSSON finns. I Lund så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. SANDBY MÖBEL- O SNICKERIVERKSTAD, KURT KRISTENSSON tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. SANDBY MÖBEL- O SNICKERIVERKSTAD, KURT KRISTENSSON har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till SANDBY MÖBEL- O SNICKERIVERKSTAD, KURT KRISTENSSON så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-51063.

Lund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

SANDBY MÖBEL- O SNICKERIVERKSTAD, KURT KRISTENSSON har idag 291104-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för SANDBY MÖBEL- O SNICKERIVERKSTAD, KURT KRISTENSSON

Handel samt möbel- och snickeriverkstadsrörelse

I SANDBY MÖBEL- O SNICKERIVERKSTAD, KURT KRISTENSSON så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kristensson, Kurt Åke som är född 1929 och har titeln Innehavare av enskild firma, .