Firma L Bertil Hansson

Skåne län

Information

300219-XXXX är organisationsnummer för bolaget Firma L Bertil Hansson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma L Bertil Hansson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lund som är den kommunen som Firma L Bertil Hansson finns i.

Firma L Bertil Hansson har varit registrerat sedan 1995-08-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma L Bertil Hansson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Firma L Bertil Hansson är och det finns flera bolag i Lund som också är .

Firmatecknare för Firma L Bertil Hansson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma L Bertil Hansson så kan ni göra det på telefon genom 046-2119826 eller genom brev på följande adress:

Publicist- och konsultverksamhet inom företrädesvis trädgårdsområdet.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma L Bertil Hansson och det är Hansson, Lars Bertil som är född 1930 och har titeln Innehavare av enskild firma,