Bokförlaget Bokamygdala

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lund och Bokförlaget Bokamygdala är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bokförlaget Bokamygdala är ett av dem. Statusen för Bokförlaget Bokamygdala är att Bolaget är aktivt.

Bokförlaget Bokamygdala är ett Enskild firma och skapades 2000-05-24. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bokförlaget Bokamygdala ska trivas.

Bokförlaget Bokamygdala är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05. I Lund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bokutgivning och därmed förenlig verksamhet. Galleri- och utställningsverksamhet. Grafisk konsultverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bokförlaget Bokamygdala är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05.

Idag är Bokförlaget Bokamygdala och det finns flera verksamheter som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Bokförlaget Bokamygdala så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0485-20098.

.

De som är på något sätt har med Bokförlaget Bokamygdala är Lissinger Åkesson, Sven Erik Lennart som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bokförlaget Bokamygdala har 380801-XXXX som sitt organisationsnummer.