Harlén IT-konsult

Skåne län

Information

390503-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Harlén IT-konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Harlén IT-konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lund som är den kommunen som Harlén IT-konsult finns i.

Harlén IT-konsult har varit registrerat sedan 2001-08-28 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Harlén IT-konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-02-09.

Harlén IT-konsult är och det finns flera verksamheter i Lund som också är .

Firmatecknare för Harlén IT-konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Harlén IT-konsult så kan ni göra det på telefon genom 046-130510 eller genom brev på följande adress:

Konsult inom it. främst verksamhetsanalys, systemutveckling och programmering.

Det finns olika personer som har en koppling med Harlén IT-konsult och det är Harlén, Leif Iwan som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,