Tomas Walberg Arkitekt S.A.R.

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lund och Tomas Walberg Arkitekt S.A.R. är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Tomas Walberg Arkitekt S.A.R. är ett av dem. Statusen för Tomas Walberg Arkitekt S.A.R. är att Bolaget är aktivt.

Tomas Walberg Arkitekt S.A.R. är ett Enskild firma och skapades 2003-04-08. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tomas Walberg Arkitekt S.A.R. ska trivas.

Tomas Walberg Arkitekt S.A.R. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-15. I Lund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Arkitektonisk idé- och rådgivning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tomas Walberg Arkitekt S.A.R. är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-15.

Idag är Tomas Walberg Arkitekt S.A.R. och det finns flera bolag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Tomas Walberg Arkitekt S.A.R. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-2111651.

.

De som är på något sätt har med Tomas Walberg Arkitekt S.A.R. är Walberg, Sven Tomas som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tomas Walberg Arkitekt S.A.R. har 420116-XXXX som sitt organisationsnummer.