Action Företagskonsult

Skåne län

Information

Action Företagskonsult hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där Action Företagskonsult finns. I Lund så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Action Företagskonsult tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Action Företagskonsult har haft sedan 2001-03-16. Action Företagskonsult har funnits sedan och 2001-03-16 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Action Företagskonsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-2119022.

Lund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Action Företagskonsult har idag 430102-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Action Företagskonsult

Företagsservice såsom redovisningstjänster, skatter, bokslut, deklarationer, rådgivning utredningar i organisations- och ledningsfrågor.

I Action Företagskonsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wränghede, Evelyn Linnea som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .