FRANSKA BOKHANDELN I LUND

Skåne län

Information

I Lund finns det ett Enskild firma som heter FRANSKA BOKHANDELN I LUND. Det finns flera bolag som liknar FRANSKA BOKHANDELN I LUND i Skåne län. Lund är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

FRANSKA BOKHANDELN I LUND är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-12-16 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1983-09-09 så har FRANSKA BOKHANDELN I LUND varit registrerat och sedan 1983-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är FRANSKA BOKHANDELN I LUND och det finns fler bolag som är det i Lund.

Vill man komma i kontakt med FRANSKA BOKHANDELN I LUND så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med FRANSKA BOKHANDELN I LUND så kan ni göra det på 046-128568.

Import och försäljning av böcker, kartor, skivor samt kassetter med fransk inriktning. uthyrning och försäljning av franska videokassetter.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Mourmant, Didier Henri Désiré som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

FRANSKA BOKHANDELN I LUND har 450603-XXXX som sitt organisationsnummer.