Livsgjutare Bodil Larsson

Skåne län

Information

I Lund finns det ett Enskild firma som heter Livsgjutare Bodil Larsson. Det finns flera företag som liknar Livsgjutare Bodil Larsson i Skåne län. Lund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Livsgjutare Bodil Larsson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-07-31 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2000-10-09 så har Livsgjutare Bodil Larsson varit registrerat och sedan 2000-07-31 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Livsgjutare Bodil Larsson och det finns fler företag som är det i Lund.

Vill man komma i kontakt med Livsgjutare Bodil Larsson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Livsgjutare Bodil Larsson så kan ni göra det på 046-82134.

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av krukor i hypertufa och betong egentillverkade samt härmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Larsson, Bodil Agneta som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Livsgjutare Bodil Larsson har 491206-XXXX som sitt organisationsnummer.