Kulturförmedlingen Osobra

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lund och Kulturförmedlingen Osobra är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Kulturförmedlingen Osobra är ett av dem. Statusen för Kulturförmedlingen Osobra är att Bolaget är aktivt.

Kulturförmedlingen Osobra är ett Enskild firma och skapades 2004-06-17. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lund där företaget finns i jobbar för att företag som Kulturförmedlingen Osobra ska trivas.

Kulturförmedlingen Osobra är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08. I Lund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Förmedling av kulturuppdrag som avser förmedling av uppdrag inom alla kulturkategorier såsom musik, scenartisteri, konst och konsthantverk. Försäljning av konsulttjänster inom utbidning och i branscher med anknytning till utbildning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kulturförmedlingen Osobra är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08.

Idag är Kulturförmedlingen Osobra och det finns flera företag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Kulturförmedlingen Osobra så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-8796796.

.

De som är på något sätt har med Kulturförmedlingen Osobra är Karlström, Karin Evalisa som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kulturförmedlingen Osobra har 510927-XXXX som sitt organisationsnummer.