Medicon Valley Academy Sweden, Filial av Ek För Medicon Valley Academy i Denmark

Skåne län

Information

Filial finns det flera av i Lund och Medicon Valley Academy Sweden, Filial av Ek För Medicon Valley Academy i Denmark är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Medicon Valley Academy Sweden, Filial av Ek För Medicon Valley Academy i Denmark är ett av dem. Statusen för Medicon Valley Academy Sweden, Filial av Ek För Medicon Valley Academy i Denmark är att Bolaget är aktivt.

Medicon Valley Academy Sweden, Filial av Ek För Medicon Valley Academy i Denmark är ett Filial och skapades 2000-11-15. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Medicon Valley Academy Sweden, Filial av Ek För Medicon Valley Academy i Denmark ska trivas.

I Lund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Filialens verksamhet är att starta, bygga upp och utveckla aktiviteter präglade av saklighet och öppenhet samt att initiera, förmedla och främja samarbete mellan verksamheter, organisationer, offentliga myndigheter och liknande i syfte att utveckla hälso och sjukvårdsområdet i Öresundsregionen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Medicon Valley Academy Sweden, Filial av Ek För Medicon Valley Academy i Denmark inte är momsregistrerat.

Idag är Medicon Valley Academy Sweden, Filial av Ek För Medicon Valley Academy i Denmark och det finns flera bolag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Medicon Valley Academy Sweden, Filial av Ek För Medicon Valley Academy i Denmark så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-2221680.

Filialens firma tecknas av verkställande direktören..

De som är på något sätt har med Medicon Valley Academy Sweden, Filial av Ek För Medicon Valley Academy i Denmark är Jörgensen, Stig som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Gestrelius, Stina Margareta som är född och har titeln Vice VD,Bosatt utomlands inom EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Åberg, Torbjörn Mikael som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Medicon Valley Academy Sweden, Filial av Ek För Medicon Valley Academy i Denmark har 516403-0008 som sitt organisationsnummer.