Birgitta Hagströms Läkarkonsult

Skåne län

Information

Birgitta Hagströms Läkarkonsult är ett av många företag som finns i Lund. Det är nämligen den kommunen som Birgitta Hagströms Läkarkonsult finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Birgitta Hagströms Läkarkonsult är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Birgitta Hagströms Läkarkonsult som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-03-25. Men sedan 1999-01-01 så har Birgitta Hagströms Läkarkonsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Birgitta Hagströms Läkarkonsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-335212.

Lund arbetar för att företag som Birgitta Hagströms Läkarkonsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Birgitta Hagströms Läkarkonsult. Det finns flera företag i Skåne län.

Patientmottagning med läkarverksamhet. Kliniska prövningar för olika läkemedelsföretag, utbildningsuppdrag-sjukvårdsupplysning samt kandidatutbildningsuppdrag.

Firmatecknare för Birgitta Hagströms Läkarkonsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Birgitta Hagströms Läkarkonsult och det är följande personer, Sjöholm Hagström, Birgitta Margareta som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Birgitta Hagströms Läkarkonsult är 520417-XXXX.