Lundabygdens Städservice LBSC

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lund och Lundabygdens Städservice LBSC är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lundabygdens Städservice LBSC är ett av dem. Statusen för Lundabygdens Städservice LBSC är att Bolaget är aktivt.

Lundabygdens Städservice LBSC är ett Enskild firma och skapades 1991-04-23. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lundabygdens Städservice LBSC ska trivas.

Lundabygdens Städservice LBSC är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fönsterputsning och städning samt import, export och försäljning av leksaker, böcker, skivor, kläder och biltillbehör.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lundabygdens Städservice LBSC är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Lundabygdens Städservice LBSC och det finns flera verksamheter som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Lundabygdens Städservice LBSC så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-189212.

.

De som är på något sätt har med Lundabygdens Städservice LBSC är Adolfsson, Kurt Arne Lennart som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lundabygdens Städservice LBSC har 531227-XXXX som sitt organisationsnummer.