MOLLTAN AB

Skåne län

Information

MOLLTAN AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där MOLLTAN AB finns. I Lund så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. MOLLTAN AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket MOLLTAN AB har haft sedan 1994-01-01. MOLLTAN AB har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MOLLTAN AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kalkstensv. 11, 224 78, Lund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-2117275.

Lund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är MOLLTAN AB Privat, ej börsnoterat.

MOLLTAN AB har idag 556003-2046 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Möller, Lena Rigmor Margareta -Möller, Mogens Gerdt är den som för stunden ansvarar för MOLLTAN AB

Bolaget skall driva handel med läder, lädervaror bedriva sjuk- och hälsovård samt därmed förenlig verksamhet, samt äga och förvalta bolag.

I MOLLTAN AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Möller, Mogens Gerdt som är född 1945 och har titeln VD, Möller, Mogens Gerdt som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Lena Rigmor Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Revisor, Börje Johansson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .