Knorr-Bremse Nordic Rail Services AB

Skåne län

Information

I Lund finns det ett Aktiebolag som heter Knorr-Bremse Nordic Rail Services AB. Det finns flera bolag som liknar Knorr-Bremse Nordic Rail Services AB i Skåne län. Lund är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Knorr-Bremse Nordic Rail Services AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1936-07-29 så har Knorr-Bremse Nordic Rail Services AB varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Knorr-Bremse Nordic Rail Services AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Lund.

Vill man komma i kontakt med Knorr-Bremse Nordic Rail Services AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Traktorv. 8, 226 60, Lund. Vi ni istället prata med Knorr-Bremse Nordic Rail Services AB så kan ni göra det på 046-329350.

Bolagets verksamhet skall vara att tillverka och försälja bromssystem och bromskomponenter för rälsfordon samt underhåll och service för dessa system och komponenter, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Degn, Carsten som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Degn, Carsten som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Heinrich, Uwe som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bergman Svensson, Per-Anders Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Petersson, Björn Mattias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Schlosser, Wolfgang Heinrich Rudolf som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESPetersson, Göte Roland som är född 1948 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Bengtsson, Thomas Bengt Anders som är född 1951 och har titeln Delgivningsbar person, KPMG AB som är född och har titeln RevisorWiderstrand, Bo Tom Bertil som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Degn, Carsten -Heinrich, Uwe Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Knorr-Bremse Nordic Rail Services AB har 556035-3335 som sitt organisationsnummer.