Asept International Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konstruktion och försäljning av utrustning för förpackning och portionering av livsmedel och läkemedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Asept International Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lund så är Asept International Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 1953-05-05 så skapades Asept International Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Asept International Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Asept International Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556057-9962 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lund.

Just nu är Asept International Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Asept International Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-329700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Asept International Aktiebolag är Drennow, Sten Gunnar som är född 1944 och har titeln VD, Drennow, Sten Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Tornhill, Sven Tore Lennart som är född 1950 och har titeln Suppleant, Sandén Ljungberg, Gertrud Marianne som är född 1959 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .