Larsson och Wiktorsson, Motor och Bilcenter Aktiebolag (La-Wi Motor och Bilcenter AB)

Skåne län

Information

Larsson och Wiktorsson, Motor och Bilcenter Aktiebolag (La-Wi Motor och Bilcenter AB) hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där Larsson och Wiktorsson, Motor och Bilcenter Aktiebolag (La-Wi Motor och Bilcenter AB) finns. I Lund så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Larsson och Wiktorsson, Motor och Bilcenter Aktiebolag (La-Wi Motor och Bilcenter AB) tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Larsson och Wiktorsson, Motor och Bilcenter Aktiebolag (La-Wi Motor och Bilcenter AB) har haft sedan 1994-01-01. Larsson och Wiktorsson, Motor och Bilcenter Aktiebolag (La-Wi Motor och Bilcenter AB) har funnits sedan och 1973-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Larsson och Wiktorsson, Motor och Bilcenter Aktiebolag (La-Wi Motor och Bilcenter AB) så kan ni göra det genom att skicka er post till Pumpv. 3, 247 50, Dalby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-209990.

Lund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Larsson och Wiktorsson, Motor och Bilcenter Aktiebolag (La-Wi Motor och Bilcenter AB) Privat, ej börsnoterat.

Larsson och Wiktorsson, Motor och Bilcenter Aktiebolag (La-Wi Motor och Bilcenter AB) har idag 556074-5134 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Larsson och Wiktorsson, Motor och Bilcenter Aktiebolag (La-Wi Motor och Bilcenter AB)

Bolaget skall driva bilverkstadsrörelse, handel med bensin och biltillbehör samt härmed jämförlig verksamhet.

I Larsson och Wiktorsson, Motor och Bilcenter Aktiebolag (La-Wi Motor och Bilcenter AB) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Rolf Joachim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Nils Thomas som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hederström, Per Arne Thomas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandén Ljungberg, Gertrud Marianne som är född 1959 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .