Perlos AB

Skåne län

Information

I Lund finns det ett Aktiebolag som heter Perlos AB. Det finns flera företag som liknar Perlos AB i Skåne län. Lund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Perlos AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1966-03-17 så har Perlos AB varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Perlos AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Lund.

Vill man komma i kontakt med Perlos AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Ole Römers v. 16, 223 63, Lund. Vi ni istället prata med Perlos AB så kan ni göra det på 046-2864170.

Bolaget skall utveckla och marknadsföra komponenter och antenner för bärvågsburen sändning och mottagning och bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Dahlström, Annika Jenny Charlotta som är född 1964 och har titeln VD, Dahlström, Annika Jenny Charlotta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Saris, Cornelis Martinus Petrus Maria som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wu, Ming-Hsing som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Ekelund, Maria Sofia som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Perlos AB har 556103-0502 som sitt organisationsnummer.