Thells Bussar och Bilverkstad Aktiebolag

Skåne län

Information

556113-6762 är organisationsnummer för bolaget Thells Bussar och Bilverkstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thells Bussar och Bilverkstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Thells Bussar och Bilverkstad Aktiebolag finns i.

Thells Bussar och Bilverkstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1967-12-07 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Thells Bussar och Bilverkstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Thells Bussar och Bilverkstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Thells Bussar och Bilverkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Tell, Christer Jan-Erik -Tell, Lisbeth Ann-Margret

Vill ni komma i kontakt med Thells Bussar och Bilverkstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-57003 eller genom brev på följande adress:
Skogsv. 6, 247 31, Södra Sandby

Bolaget skall bedriva bussrörelse ävensom bilverkstad jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thells Bussar och Bilverkstad Aktiebolag och det är Tell, Christer Jan-Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Tell, Lisbeth Ann-Margret som är född 1953 och har titeln Suppleant, Olsson, Karin Ann-Kristin som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionspartner i Malmö AB som är född och har titeln Revisor,