Redovisningskonsulten i Lund, Bengt Bengtzell Aktiebolag

Skåne län

Information

556157-3360 är organisationsnummer för verksamheten Redovisningskonsulten i Lund, Bengt Bengtzell Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Redovisningskonsulten i Lund, Bengt Bengtzell Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Redovisningskonsulten i Lund, Bengt Bengtzell Aktiebolag finns i.

Redovisningskonsulten i Lund, Bengt Bengtzell Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-01-27 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Redovisningskonsulten i Lund, Bengt Bengtzell Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Redovisningskonsulten i Lund, Bengt Bengtzell Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Redovisningskonsulten i Lund, Bengt Bengtzell Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Redovisningskonsulten i Lund, Bengt Bengtzell Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-2111114 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall driva konsultativ och utbildande verksamhet inom redovisningsområdet, idka konsultativ verksamhet inom möbelbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Redovisningskonsulten i Lund, Bengt Bengtzell Aktiebolag och det är Bengtsell, Bengt Magnus som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsell, Britt-Louise Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Rylander, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,