Murverk, Johansson & Sandström Aktiebolag

Skåne län

Information

Murverk, Johansson & Sandström Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där Murverk, Johansson & Sandström Aktiebolag finns. I Lund så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Murverk, Johansson & Sandström Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Murverk, Johansson & Sandström Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Murverk, Johansson & Sandström Aktiebolag har funnits sedan och 1983-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Murverk, Johansson & Sandström Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Söderg. 50, 222 23, Lund men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-151922.

Lund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Murverk, Johansson & Sandström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Murverk, Johansson & Sandström Aktiebolag har idag 556192-6998 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Ingegärd Maria -Sandström, Mats Andreas är den som för stunden ansvarar för Murverk, Johansson & Sandström Aktiebolag

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet och byggnation ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Murverk, Johansson & Sandström Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Ingegärd Maria som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Mats Andreas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kerstin Birgit Mariann som är född 1951 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Christer som är född 1953 och har titeln Revisor, .