Björnsson Auktionskammare AB

Skåne län

Information

Björnsson Auktionskammare AB är en verksamhet som finns i Lund. I Björnsson Auktionskammare AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björnsson, Björn Roland som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnsson, Maria som är född 1945 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Björnsson Auktionskammare AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Björnsson Auktionskammare AB på telefon 046-125540.

Bolaget skall bedriva auktionsförättningar, caférörelse samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Björnsson Auktionskammare AB av bolagstypen Aktiebolag.

Björnsson Auktionskammare AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Björnsson Auktionskammare AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Björnsson Auktionskammare AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1977-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Björnsson Auktionskammare AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Björnsson, Björn Roland -Björnsson, Maria

Björnsson Auktionskammare AB har 556195-5245 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.