Flygmedicinskt Centrum i Skåne Aktiebolag

Skåne län

Information

556197-3990 är organisationsnummer för bolaget Flygmedicinskt Centrum i Skåne Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Flygmedicinskt Centrum i Skåne Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Flygmedicinskt Centrum i Skåne Aktiebolag finns i.

Flygmedicinskt Centrum i Skåne Aktiebolag har varit registrerat sedan 1978-07-05 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Flygmedicinskt Centrum i Skåne Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-20.

Flygmedicinskt Centrum i Skåne Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Flygmedicinskt Centrum i Skåne Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Flygmedicinskt Centrum i Skåne Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-209960 eller genom brev på följande adress:
Clementsg. 5, 222 21, Lund

Bolaget skall bedriva hälso- och sjukvård med inriktning på öppen vård , företagshälsovård samt medicinska kontroller, ävensom behandling och rådgivning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Flygmedicinskt Centrum i Skåne Aktiebolag och det är Jannert, Magnus Jan Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Luttrup, Svante Henrik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Wärje, Bo Lennart som är född 1953 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,