Däckers i Sverige AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lund och Däckers i Sverige AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Däckers i Sverige AB är ett av dem. Statusen för Däckers i Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Däckers i Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 1981-10-21. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Däckers i Sverige AB ska trivas.

Däckers i Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta aktier, värdepapper, fastigheter och industriutrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Däckers i Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Däckers i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Däckers i Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-238020.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johannesson, Stig Tommy.

De som är på något sätt har med Däckers i Sverige AB är Bengmark, Ulf David som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Johannesson, Stig Tommy som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jägenstedt, Kurt Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Råd i Hässleholm Revisions Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Däckers i Sverige AB har 556212-6192 som sitt organisationsnummer.