Psykomedica Utveckling, Lund AB

Skåne län

Information

Psykomedica Utveckling, Lund AB är ett företag som finns i Lund. I Psykomedica Utveckling, Lund AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pålsson, Niklas Nils-Göran Axel som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Tideman, Eva Kristina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Psykomedica Utveckling, Lund AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Psykomedica Utveckling, Lund AB på telefon 046-123017.

Bolaget skall bedriva utbildning, konsultation, utredning och metodutveckling inom psykologi, psykiatri samt medicin, förvalta värdepapper och fast egedndom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Psykomedica Utveckling, Lund AB av bolagstypen Aktiebolag.

Psykomedica Utveckling, Lund AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Lund arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Psykomedica Utveckling, Lund AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-09-04 och Psykomedica Utveckling, Lund AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Psykomedica Utveckling, Lund AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Pålsson, Niklas Nils-Göran Axel -Tideman, Eva Kristina

Psykomedica Utveckling, Lund AB har 556221-0657 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.