Olinder & Westerberg Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lund och Olinder & Westerberg Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Olinder & Westerberg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Olinder & Westerberg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Olinder & Westerberg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-11-17. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Olinder & Westerberg Aktiebolag ska trivas.

Olinder & Westerberg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av databaserade elektronikprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Olinder & Westerberg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Olinder & Westerberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lund.

Vill man komma i kontakt med Olinder & Westerberg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-124300.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olinder, Sven Göran Jonny -Westerberg, Sara Viveka.

De som är på något sätt har med Olinder & Westerberg Aktiebolag är Olinder, Sven Göran Jonny som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Westerberg, Sara Viveka som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Bondesson, Elna Gunilla som är född 1947 och har titeln Suppleant, Olinder, Ruth Marianne som är född 1937 och har titeln Suppleant, Henningsson, Rolf Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, HABA Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Olinder & Westerberg Aktiebolag har 556236-1534 som sitt organisationsnummer.