Veberöds Redovisningsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

Veberöds Redovisningsbyrå Aktiebolag är ett bolag som finns i Lund. I Veberöds Redovisningsbyrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lunderot, Åsa Maria Charlotte som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Sven Göran Erling som är född 1954 och har titeln Suppleant, Lindvall, Ann-Christine Lill Inger som är född 1966 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Veberöds Redovisningsbyrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Veberöds Redovisningsbyrå Aktiebolag på telefon 046-80505.

Bolaget skall bedriva redovisning, bokslut, upprättande av deklarationer, ekonomisk rådgivning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Veberöds Redovisningsbyrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Veberöds Redovisningsbyrå Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Lund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Veberöds Redovisningsbyrå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Veberöds Redovisningsbyrå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Veberöds Redovisningsbyrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Veberöds Redovisningsbyrå Aktiebolag har 556239-5052 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.