Hjulhuset Ystadvägen Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Hjulhuset Ystadvägen Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lund här finns det många olika Aktiebolag. Hjulhuset Ystadvägen Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lund jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Hjulhuset Ystadvägen Aktiebolag är momsregistrerat sedan1985-01-01 och har organisationsnummer 556247-4956.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 046-133200 alternativt besöka eller skicka post till Hjulhuset Ystadvägen Aktiebolag på följande adress Fabriksv. 4, 245 34, Staffanstorp.

Hjulhuset Ystadvägen Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Hjulhuset Ystadvägen Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Bengmark, Ulf David som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av däck och övriga bilprodukter, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.