AB Carl Gustaf Hartman Bokföringskontor

Skåne län

Information

AB Carl Gustaf Hartman Bokföringskontor hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där AB Carl Gustaf Hartman Bokföringskontor finns. I Lund så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB Carl Gustaf Hartman Bokföringskontor tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket AB Carl Gustaf Hartman Bokföringskontor har haft sedan 1994-01-01. AB Carl Gustaf Hartman Bokföringskontor har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till AB Carl Gustaf Hartman Bokföringskontor så kan ni göra det genom att skicka er post till Scheelev. 30, 223 63, Lund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-121296.

Lund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är AB Carl Gustaf Hartman Bokföringskontor Privat, ej börsnoterat.

AB Carl Gustaf Hartman Bokföringskontor har idag 556251-4496 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för AB Carl Gustaf Hartman Bokföringskontor

Bolaget skall bedriva redovisningsverksamhet, företagsservice och konsultverksamhet inom ekonomi jämte därmed förenlig verksamhet.

I AB Carl Gustaf Hartman Bokföringskontor så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hartman, Carl Anders Thommy som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hartman, Marianne Ingegerd som är född 1949 och har titeln Suppleant, Uddenäs, Håkan Bertel som är född 1954 och har titeln Revisor, Håkan Uddenäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .