Comparts Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall köpa och förvalta fastigheter och värdehand- lingar, bedriva försäljning, uthyrning och leasing av bilar och maskiner verktyg inom bilbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Comparts Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lund så är Comparts Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 1985-02-11 så skapades Comparts Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Comparts Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Comparts Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556255-7867 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lund.

Just nu är Comparts Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Comparts Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-150430 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Comparts Aktiebolag är Persson, Bengt Ulf som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Kristina Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant, Larsson, Ann-Helen Carina som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .