Bygginnovatörerna i Lund Aktiebolag

Skåne län

Information

556262-4089 är organisationsnummer för företaget Bygginnovatörerna i Lund Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bygginnovatörerna i Lund Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lund som är den kommunen som Bygginnovatörerna i Lund Aktiebolag finns i.

Bygginnovatörerna i Lund Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-06-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bygginnovatörerna i Lund Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Bygginnovatörerna i Lund Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lund som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bygginnovatörerna i Lund Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bygginnovatörerna i Lund Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-386060 eller genom brev på följande adress:
St. Råby Byav. 88, 224 78, Lund

Bolaget skall bedriva byggverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bygginnovatörerna i Lund Aktiebolag och det är Linde, Ove Einar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Linde, Lisbeth Anita Ingegerd som är född 1945 och har titeln Suppleant, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Larsson, Ann-Helen Carina som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,