Novapress Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tryckeri- och bokförlagsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Novapress Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lund så är Novapress Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 1987-04-09 så skapades Novapress Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Novapress Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Novapress Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556296-0384 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lund.

Just nu är Novapress Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Novapress Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-126399 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gerhardsson, Sten Krister -Gerhardsson, Örjan Birger

Följande personer är på något sätt aktiva inom Novapress Aktiebolag är Gerhardsson, Sten Krister som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Gerhardsson, Örjan Birger som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröst, Sven Peter Joakim som är född 1954 och har titeln Suppleant, Gerhardsson, Birger som är född 1926 och har titeln Suppleant, Schiller, Jan Axel Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln RevisorssuppleantRevisionsfirman Öresund Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .