A-plan Arkitektkontor Aktiebolag

Skåne län

Information

A-plan Arkitektkontor Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lund som är den kommunen där A-plan Arkitektkontor Aktiebolag finns. I Lund så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. A-plan Arkitektkontor Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket A-plan Arkitektkontor Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. A-plan Arkitektkontor Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till A-plan Arkitektkontor Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Arkivg. 16, 223 59, Lund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-130747.

Lund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är A-plan Arkitektkontor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

A-plan Arkitektkontor Aktiebolag har idag 556304-0772 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för A-plan Arkitektkontor Aktiebolag

Bolaget skall bedriva arkitektarbete och därmed förenlig verksamhet.

I A-plan Arkitektkontor Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Heilig, Joanna som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berlin, Lars som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Lagercrantz, Claes Henric Jacques som är född 1950 och har titeln Suppleant, Meggerle Stolt, Lone Henner som är född 1944 och har titeln Revisor, .