Synopsys Hardware Platforms Group AB

Skåne län

Information

Synopsys Hardware Platforms Group AB är en verksamhet som finns i Lund. I Synopsys Hardware Platforms Group AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Alf Jörgen Peter som är född 1954 och har titeln VD, Larsson, Alf Jörgen Peter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Watchorn, Charles Edward som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hicks, Lowell Douglas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Canavan, Brian som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Gulyás, Judit som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Mouchard, Kerstin Anne-Marie som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Synopsys Hardware Platforms Group AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Synopsys Hardware Platforms Group AB på telefon 046-162900.

Bolaget skall utveckla och tillverka kretskortssystem för verifiering av applikationsspecifika integrerade kretskonstruktioner (ASIC-konstruktioner) samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Synopsys Hardware Platforms Group AB av bolagstypen Aktiebolag.

Synopsys Hardware Platforms Group AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Synopsys Hardware Platforms Group AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Synopsys Hardware Platforms Group AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Synopsys Hardware Platforms Group AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hicks, Lowell Douglas -Watchorn, Charles Edward Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Synopsys Hardware Platforms Group AB har 556308-2808 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.