Zenon Ekonomistyrning Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva försäljning av konsulttjänster inom området ekonomistyrning och idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Zenon Ekonomistyrning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lund så är Zenon Ekonomistyrning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lund och i Skåne län. Redan 1988-01-19 så skapades Zenon Ekonomistyrning Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Zenon Ekonomistyrning Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Zenon Ekonomistyrning Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556310-4743 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lund.

Just nu är Zenon Ekonomistyrning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Zenon Ekonomistyrning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-386550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Zenon Ekonomistyrning Aktiebolag är Jönsson, Nils Berne som är född 1949 och har titeln VD, Jönsson, Nils Berne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenervik Jönsson, Kerstin Monica B som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lindén, Kent Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Kjällqvist, Dan Allan som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.